daug bendras, kad man patiktų. Paprastai manau, kad žmonių, susijusių su kasdiene SEO / PPC, pokalbiai man suteikia geriausią vertę – filialai, skaitmeninių agentūrų vadovai ir panašiai. Paskutinis dalykas, labai tiesa, kad kai kurie garsiakalbiai „atsiduoda“ daug daugiau nei kiti. SMX Londone Patricko kalba apie nuorodų kūrimą tikriausiai buvo verta konferencijos mokesčio už puikius apčiuopiamus patarimus, kuriuos jis davė. Ne visada aišku, kurie garsiakalbiai duoda daugiausiai naudos, tačiau kai kurie tyrimai yra labai svarbūs.
Jei abejojate, Šiaurės JK tinklaraštininkas niekada nenuvils Šalies el. Pašto sąrašas 2. Padaryti tai 2.0 būdu Kitas puikus būdas gauti daugiau naudos iš konferencijos – visapusiškai išnaudoti „Twitter“. Manau, kad per 2 dienas SMX buvo keli tūkstančiai tviterių. Svarbius dalykus paprastai „Twitter“ paskelbia nemaža saujelė žmonių, o tai paprastai yra puikus jų santykinės svarbos matas. Jūs netgi galite naudoti „Twitter“ norėdami užduoti klausimą kitame kambaryje, kaip atsitiko SMX Londone. Puikios „Rishil“, „Search Cowboys“ ir kitų laidos taip pat padėjo man susigaudyti seansuose, į kuriuos negalėjau patekti – dideli nykščiai už tai, vaikinai.
3. Nepraleiskite tinklų kūrimo Iki šiol mano mėgstamiausia SMX London dalis ir beveik visos kitos konferencijos, kuriose lankiausi, yra tinklų kūrimas. Net jei neturite ką parduoti, sutiksite nuostabių žmonių ir tikriausiai daug išmoksite. Net diskutuotina, ar galite daugiau sužinoti ne kambariuose, nei juose. Mano trumpi patarimai, kaip maksimaliai padidinti tinklo laiką, yra šie: Įsitikinkite, kad jūsų viešbutis yra toli nuo jūsų konferencijos; tokiu būdu jums nebus pagundos (ar nepriverstos!) grįžti į savo kambarį dirbti / miegoti / ilsėtis ir pan.
Generalinis direktorius gali būti per
-