Nesijaučiau pakankamai pasitikintis

Telemarketing Leads gives you best benifit for you business. Now telemarketing is the best way to promote your business.
Post Reply
zihadhasan010

Nesijaučiau pakankamai pasitikintis

Post by zihadhasan010 »

kad galėčiau apie ką nors rašyti kaip „ekspertas“ ar pareikšti savo nuomonę/nuomonę kokia nors tema, todėl ėmiau užduoti atvirus klausimus, kad sulaukčiau atsiliepimų iš mūsų tinklaraščio auditorijos ir užmegzčiau ryšį su ja. . Išmokta pamoka: Didžiausia pamoka, kurią išmokau iš savo kelių pirmųjų įrašų, buvo ta, kad rašydami tinklaraštį neprivalote būti ekspertu, ypač kai turite daug skaitytojų. Svarbu paprašyti atsiliepimų ir susisiekti su bendruomene, kad ji pateiktų savo nuomonę. Manau, kad jie jus labiau gerbia, kai pripažįstate, kad turite ribas, ir vertinate juos už jų nuomonę ir kompetencijos lygį.

II etapas: Esamų straipsnių redagavimas Mano tinklaraščio kū Darbo funkcijos el. Pašto duomenų bazė rimas išsivystė į tai, kad radau straipsnį ar tinklaraščio įrašą ir apie jį kalbėjau (ir, žinoma, baigiau klausimu mūsų skaitytojams). Naudodamas tokio tipo įrašus galėjau įnešti šiek tiek asmeninio interpretavimo ir savo indėlio į juos. Vis dar nereklamavau savo žinių lygio ar patirties, tačiau pateikdama nuomonę apie kitų žmonių tinklaraščio įrašus galėjau šiek tiek pasistūmėti į priekį ir leisti, kad mano balsas būtų išgirstas. Išmokta pamoka: jei nesugalvojate apie ką rašyti tinklaraštyje arba vis dar nesate tikri savo „ekspertų“ sugebėjimais, visada yra straipsnis ar naujienos, kurias galite paryškinti ir papildyti.

III etapas. Balso sukūrimas Gavęs saujelę įrašų po diržu, pradėjau jaustis patogiau sėdėdamas prie klaviatūros, kaip Doogie Howser, ir galėjau laisviau pridėti savo asmenybę ir balsą prie savo tinklaraščio įrašų. Aš visada mokėjau rašyti, todėl man labai patiko (ir vis dar patinka) į savo rašomus įrašus įterpti šiek tiek savęs. Manau, kad jei kas nors pašalintų autorius iš daugybės skirtingų įrašų ir paklaustų: „Kurį iš jų parašė Rebeka?“, jūs gana lengvai atpažintumėte manąjį. Išmokta pamoka: Šiuo metu, nors vis dar mokiausi ir laikiau save pradedančiuoju SEO, jaučiausi pakankamai patogiai su mūsų skaitytojais ir bendradarbiais, kad galėjau pradėti būti savimi ir leisti savo įrašuose atspindėti, kas aš esu kaip žmogus.
Post Reply