Kjo strategji e gjithëkanaleve me 3 faza do t'i ndihmojë markat të lulëzojnë në një botë post-pandemike

Telemarketing Leads gives you best benifit for you business. Now telemarketing is the best way to promote your business.
Post Reply
bitheerani93

Kjo strategji e gjithëkanaleve me 3 faza do t'i ndihmojë markat të lulëzojnë në një botë post-pandemike

Post by bitheerani93 »

Kjo strategji e gjithëkanaleve me 3 faza do t'i ndihmojë markat të lulëzojnë në një botë pas pandemisë 03e7808204 1 - Lifesight
Këto janë kohë të vështira për markat e shitjes me pakicë në mbarë botën, por edhe më shumë për ato në rajonin e Azisë Paqësorit. Ndërsa bllokimet u vonuan disi në shumë vende perëndimore, përgjigjet e lista e saktë e numrave të telefonit celular vendeve të Azisë Paqësorit ndaj COVID-19 erdhën në një fazë të hershme të pandemisë. Nga njëra anë, kjo po siguron një kurbë disi më të sheshtë të krizës së shëndetit publik në këtë rajon, ne nuk mund të injorojmë absolutisht ndikimin e gjerë socio-ekonomik të bllokimeve. Një nga sektorët më të prekur në këto kohë do të jetë shitja me pakicë, me mbyllje të dyqaneve, orare të kufizuara, zinxhirë të prishur furnizimi, kufizime të udhëtimit dhe shumë më tepër. Nëse shitja me pakicë ka pasur ndonjëherë nevojë për një strategji të shëndoshë të të dhënave për të lundruar nëpër këto kohë dhe për t'u rikthyer më e fortë, tani është koha.

WARC raportoi së fundmi strategjinë e reagimit 4-fazor të Nike ndaj COVID . Sipas John Donahoe, CEO i Nike, katër shtyllat strategjike që formojnë themelin e strategjisë së reagimit përfshijnë kontrollin, rimëkëmbjen, normalizimin dhe kthimin në rritje. Kompanitë e të dhënave si Lifesight do të luajnë një rol kritik në ofrimin e njohurive që markat kanë nevojë në mënyrë që të ndërtojnë strategji të ngjashme reagimi, t'i ekzekutojnë ato dhe të dalin më të fortë në anën tjetër. Ky artikull prek një strategji të të dhënave trefazore dhe se si ajo mund të mundësojë dhe fuqizojë markat që të përgatiten për normalitetin e ri në këto kohë të pashembullta dhe të pasigurta.

Image

FAZA 1: MBYLLJE
Është një kohë shqetësuese për bizneset, veçanërisht ato si shitja me pakicë me gjurmë fizike. Ata i kuptojnë pasojat afatshkurtra dhe afatgjata dhe këto pasoja po shfaqen dhe janë ngulitur në fytyrën e menaxherëve dhe drejtuesve të markave kudo, nga të ardhurat e përditshme të dyqaneve deri te çmimet e aksioneve. Kjo kohë e ngadaltë, zakonisht e vështirë për t'u arritur në qarqet e markës dhe marketingut, është një sfidë dhe një mundësi. Pjesa më e madhe e marketingut në vitet e fundit ka qenë në përgjigje të menjëhershme ndaj ndryshimeve që përshtaten me reklamat dixhitale, përshtatjen me vendasit dixhitalë, gjetjen e burimeve dhe metrikave të reja të të dhënave, duke u mësuar me ta shumë prej tyre me provë dhe gabime. Bllokimi është një mundësi për ta ndryshuar këtë nga themeli, duke vënë në fokus klientin dhe jo platformat ku ata angazhohen. Ne besojmë se bllokimi është një kohë e shkëlqyer që markat e shitjes me pakicë të njohin përsëri klientët e tyre dhe këtë herë shumë më mirë. Grupet alternative të të dhënave mund t'i ndihmojnë ata të kalojnë hendekun midis sjelljeve online dhe offline të klientëve të tyre, të pasurojnë të dhënat ekzistuese të klientëve, sjelljen dhe jetën dhe stilin e jetës së tyre gjatë COVID-19 dhe çfarë demografie, përdorimi i aplikacioneve, afinitetet e markës, vendndodhjet, përmbajtjen e tyre konsumi etj do të thotë mes këtyre ndryshimeve.

Përfundimisht, këto grupe alternative të të dhënave duhet të bashkohen për të ndihmuar markat të kenë një kontroll më të mirë të audiencës së tyre dhe të ndërtojnë një strategji efektive të marketingut dhe operacioneve për COVID dhe post-COVID.

FAZA 2: OFFLINE-NE-ONLINE
Pa asnjë siguri se kur kriza e COVID do të përfundojë përgjithmonë , markat që deri më tani kanë operuar vetëm në sferën fizike do të duhet të rinovojnë në mënyrë efektive operacionet e tyre për të përmbushur nevojat e një bote gjithnjë e më në internet. Kuptimi i nevojave të klientëve duke përdorur të dhëna alternative dhe sigurimi që këto nevoja plotësohen nëpër dyqanet e tyre dixhitale ose përmes tregjeve ekzistuese si e-commerce, teknologjia ushqimore dhe platformat fintech do të jetë thelbësore. Kjo do të nënkuptonte gjithashtu rinovimin e produkteve dhe shërbimeve të dikurshme vetëm fizike për t'u përshtatur në hapësirën online.
Post Reply