müşteri adayları oluşturma konusunda yardıma ihtiyacınız olabilir . BPO hizmet şirketleri, müşterileri için üstlendikleri roller ve görevler konusunda uzmandır. 2. Artan esneklik: BPO hizmetlerini kullanmanın bir diğer avantajı da şirketinizin esnekliğini artırmasıdır. Dış kaynak kullanımı, bir organizasyonun temel işlevlerini olumsuz etkilemeden operasyonlarını hızlı ve kolay bir şekilde ayarlamasına olanak tanır. Örneğin, yoğun sezonlarında yüksek çağrı hacmine sahip olan, mevsimsel talepleri olan işletmeler buna örnek olarak verilebilir. 3.
Yeni veya yeterince hizmet alamayan pazarlara girin: Şirketin büyüklüğü ne olursa olsun, farklı bölgeleri ve sektörleri etkili bir şekilde kapsayacak yeterli kaynak, özellikle Telefonla Pazarlama Verileri de satış elemanları, asla bulunmaz; potansiyel müşteri bulma fırsatlarını değerlendirmeye hiç gerek kalmaz. Bir BPO hizmet sağlayıcısı, işletmenin erişimini genişletmek ve daha fazla müşteri kazanmak için belirli dikeylere, ürünlere veya lider segmentlere odaklanmaya yardımcı olabilir . 4. Coğrafi olarak dağılmış yeteneklere erişim: Çoğu şirket, yerel yetenek havuzlarının dışındaki yeteneklere erişim sağlayarak fayda sağlar. BPO hizmet sağlayıcıları, ABD genelindeki yeteneklere ve ihtiyaç halinde kıyıya yakın
ve kıyıdan uzak seçeneklere erişebilir. 5. İşe alım, eğitim ve yönetim yapmanıza gerek yok: Bir BPO hizmetleri şirketine dış kaynak kullandığınızda maliyete işe alım, eğitim, yönetim, teknoloji, faydalar vb. dahildir. 6. Maliyet azaltma: Dış kaynak kullanımının arkasındaki temel itici güçlerden biri. İşçilik maliyetlerindeki bu tasarrufların, daha iyi olmasa bile aynı kalan personel kalitesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Dış kaynak kullandığınızda, daha az çalışanın ofise ihtiyacı olur ve işverenler için gereken diğer her şey çalışanlara
dahili işletme maliyetlerini akıllıca azaltmaktır
-