Začel sem kot tehnik v službi za pomoč uporabnikom in se prebil skozi različne vloge v oddelku IT. Pridobivanje izkušenj na področju tehnologij, storitev za stranke in upravljanja deležnikov.
S hitrim tempom razvoja IT industrije čutim, da se moje strokovno znanje vedno spreminja, zato obožujem IT. Nikoli ni isto, nikoli ni zastarelo. Vedno je nov izziv, ki ga je treba sprejeti in osvojiti.
Zadnje čase sem se osredotočil na oblak in DevOps, o teh temah pišem blog s poševno usmerjenostjo v operacije že več kot 7 let in sem bil govornik na več konferencah po vsem svetu.
Katere podteme vas najbolj navdušujejo?
Rad pomagam drugim videti možnosti tehnologije, zato se trudim, da redno sodelujem Liiska Lambarka Taleefoonka Gacanta ee Saxda ah kot prostovoljec na dogodkih STEM.
Kdo vpliva na vas pri teh temah?
Zgledujem se in vplivam na stranke. Kaj delajo, kaj potrebujejo in kaj skušajo doseči. Iščem, kako bi jim lahko pomagal in posledično vplival nanje.
S kakšnimi izzivi se srečujejo blagovne znamke v tem prostoru?
Številne organizacije so se zaradi pandemije in potrebe po podpori dela od doma preselile veliko hitreje, kot bi načrtovale. Mislim, da bodo zdaj poskušali dohiteti vse te spremembe in se poglobiti v področja, ki so jih preleteli, da bi omogočili hitrost sprememb, ki so jo potrebovali. Poleg načrtovanja za naslednji projekt preobrazbe IT, ki se ga morajo lotiti, da bodo sledili spremembam v industriji IT.
Kaj menite, kaj prinaša prihodnost v tem prostoru?
Hibrid je trend, za katerega vidim, da se uveljavlja, ponudniki oblaka gradijo in se nagibajo k izgradnji novih hibridnih storitev in vznemirljivo je videti, kako se te nove storitve pojavljajo. Ključno pa bo iskanje pravih inženirjev v oblaku, ki lahko oblikujejo, izvajajo in upravljajo hibridne scenarije. To je zanimiv izziv in navdušen sem nad tem, da inženirji rastejo na tem področju in se spopadajo s tem izzivom.
Če bi blagovna znamka želela sodelovati z vami, pri katerih dejavnostih bi bili najbolj zainteresirani za sodelovanje?
Poddaje, bele knjige, spletni seminarji, priložnosti za govor in video intervjuje.
Kakšne so vaše strasti zunaj dela?
Rad preživljam čas na svojem vrtu, raziskujem nekaj drugačnega od svojega dnevnega dela in vidim, da se trdo delo obrestuje. Rad tudi raziskujem Škotsko, obiskujem gradove in zgodovinske znamenitosti ter se sprehajam.
Kateri bi bil najboljši način, da bi blagovna znamka stopila v stik z vami?
LinkedIn ali Twitter .
Zakaj se ne bi, ko ste že tukaj, prijavili na našo tržnico vplivnežev B2B, MyOnalytica ? MyOnalytica je največja B2B tržnica vplivnežev na svetu. Vplivneži se lahko brezplačno prijavijo in ustvarijo lastne profile, ki bodo vidni strankam Onalytica, med katerimi so številne največje svetovne blagovne znamke. Prijavite se zdaj, da pokažete svoje strokovno znanje, vpliv in kako želite sodelovati z blagovnimi znamkami.
Intervju s Sarah Lean
-