Whole Foods: ruta le ho thusa bareki

Telemarketing Leads gives you best benifit for you business. Now telemarketing is the best way to promote your business.
Post Reply
masud ibne2077

Whole Foods: ruta le ho thusa bareki

Post by masud ibne2077 »

Whole Foods e sebelitse ka thata ho ikemela e seng lebenkele feela, empa e le mokhoa o mong oa bophelo.

Letšoao le kenyelletsa bophelo bo botle le ho ja ka hloko, 'me Whole Foods e etsa mosebetsi o motle oa ho phela ka melao-motheo eo papatsong ea bona ea litaba.

Lingoliloeng tse mabapi le mokhoa oa ho boloka chelete ha u ntse u ja bophelo bo botle kapa malebela a ho fetola lijo tsa hau hore u ikutloe u le betere li etsa hore lihlahisoa tsa Whole Foods le mokhoa oa ho phela li ikhethile.

Ho feta moo, e sebelisa puo e mafolo-folo, e etsa hore bamameli ba ikutloe eka ba bapala karolo ea bohlokoa nakong ea phihlelo.

U ka etsa’ng?
Ka ho theha mofuta ona oa litaba, Whole reka lintlha tsa telemarketing Foods e hohela bareki ba bacha le ho theha likhokahano tse tšoarellang le bamameli ba eona ka nako e le 'ngoe.

Bophelo bo botle ha se ba sehlopha sa batho ba maemo a holimo feela, ke khetho eo Whole Foods e batlang hore batho ba e etse, 'me litaba tseo ba li hlahisang li tšehetsa mohopolo oo.

Theha litaba tsa bohlokoa tse tlatselletsang le tse ka thusang bamameli ba hau.

Coca-Cola: e theha phihlelo ea botho le ea bokahohle ka nako e le 'ngoe
Coca-Cola ke e 'ngoe ea lihlahisoa tse tsebahalang haholo lefatšeng.

Boikutlo boo u bo fumanang ha u noa Coca-Cola ka lekhetlo la pele ka letsatsi le futhumetseng ke maikutlo a lefatše lohle.

Letšolong la "Share a Coke", k'hamphani ea lino-mapholi e khonne ho etsa hore motho e mong le e mong ea noeleng a ikutloe a ikhethile ebile a ikhethile.

Lino tsena kaofela li ne li ngotsoe mabitso a batho ka bomong 'me hang-hang bohle ba ile ba ikutloa ba tsejoa ka sehlahisoa seo.

Letšolong lena le liphutuhong tsohle tsa Coca-Cola, phihlelo e arolelanoang e bōptjoa moo ba khonang ho ikopanya le bamameli ka papatso ea maikutlo .
Post Reply